Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

”Bani de liceu” pentru aproape 2.000 de elevi din Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministerul Educaţiei, Cercetării Tineretului şi Sportului continuă și în anul şcolar 2012-2013 programul naţional de protecţie socială „Bani de liceu”. La nivelul județului Alba cererile au fost înregistrate și soluționate, astfel ca a fost dată publicității lista nominală cu elevii ce beneficiază de această facilitate.

În total sunt 1.966 de elevi ale căror familii au un venit brut lunar pe membru (realizat în ultimele 3 luni anterioare depunerii cererii), de maximum 150 de lei sau elevi care beneficiază de o măsură de protecţie ori se află sub tutelă sau curatelă. Cei mai mulţi beneficiari sunt de la Liceul Tehnologic Forestier Câmpeni – 237 de elevi, Colegiul Naţional „Avram Iancu” Câmpeni – 177, Liceul Tehnologic Industrial Sebeş – 153, în timp ce unităţile liceale cu cei mai puţini beneficiari sunt la Liceul Sportiv Alba Iulia – 7, Colegiul Naţional „HCC” Alba Iulia – 10, Colegiul Naţional „Titu Maiorescu” Aiud – 11, Colegiul Naţional „David Prodan” Cugir – 14.

Cuantumul sprijinului financiar este de 180 de lei şi se acordă pe perioada cursurilor şcolare şi pe timpul pregătirii şi susţinerii examenului de bacalaureat sau de diplomă, precum şi pe perioada practicii în producţie.

Lista nominală a fost publicată pe portalul dedicat acestui program, la adresa http://banideliceu.edu.ro Potrivit calendarului anunțat de MECTS, depunerea contestaţiilor este programată pentru perioada 28 octombrie – 2 noiembrie iar rezolvarea acestora se va desfășura între 2 și 6 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea