Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Băile Sărate din Ocna Mureș ar putea fi inaugurate la finalul lunii martie. Silviu Vințeler: „Vrem să reînviem acest brand, să devenim ceea ce am fost odată”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Băile Sărate din Ocna Mureș ar putea fi inaugurate la finalul lunii martie. Silviu Vințeler: „Vrem să reînviem acest brand, să devenim ceea ce am fost odată”

Băile Sărate din orașul Ocna Mureș ar putea fi inaugurate și deschise la finalul lunii martie, a anunțat primarul orașului Ocna Mureș, în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM.

„Băile Sărate, după cum știți, s-a făcut recepția, urmează întabularea, astăzi este o ședință extraordinară la Consiliul Județean unde există un proiect de hotărâre privind întabularea Bazei de Tratament și Agrement.

Noi am dat deja această hotărâre înainte, acum aproximativ o săptămână. Probabil săptămâna aceasta se va întabula Baza de Tratament, după care vor urma actele pregătitoare în darea în concesiune directă la societatea publică creată de către Consiliul Județean și orașul Ocna Mureș, după care această societate va intrat în linie dreaptă.

Adică va putea gestiona această Bază de Tratament și Agrement așa cum ne-am dori noi.

Ne-am propus în program, până la sfârșitul lunii martie, să încercăm să putem să facem inaugurarea și să dechidem această Baza de Tratament și Agrement.

Este foarte așteptată, nu numai de oamenii din localitate sau județ, cred că este așteptată și din județele vecine și nu numai. Această bază de tratament și agrement, oarecum, reînvie brand-ul care exista în Ocna Mureș, Băile Sărate.

În 1926 am fost a treia stațiune turistică, după numărul de turiști care se afla atunci în Ocna Mureș, după Techirghiol și Băile Herculane.

Vrem să reînviem acest brand, să devenim ceea ce am fost odată. Bineînțeles că încă este mult de lucru, pe partea de turism, mai ales că aici nu poți să te oprești niciodată, mai ales că aici nu poți să te oprești niciodată, va trebui să investim în continuu.

Este doar un început această bază de tratament și agrement, oarecum motorul dezvoltării acestei laturi de turism în Ocna Mureș. Probabil nu este suficient, va trebui să facem mult mai multe în ceea ce privește locurile de muncă.

Eu zic că și această bază de tratament va crea destul de multe locuri de muncă, atât directe, cât și pe orizontală, dezvoltând serviciile hoteliere și partea de turism, restaurante”, a declarat Silviu Vințeler, primarul orașului Ocna Mureș,


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea