// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Back in business: Raul Ciurtin, cel care a creat Albalact, a cumpărat o nouă companie şi intră cu brandul Capricii şi Delicii pe piaţa de ready-meal

Back in business: Raul Ciurtin, cel care a creat Albalact, business pe care l-a vândut francezilor, se ocupă acum de dezvoltarea Prefera Foods. Acesta a cumpărat o nouă companie şi intră cu brandul Capricii şi Delicii pe piaţa de ready-meal.

Raul Ciurtin, 45 de ani, antre­prenorul care a dezvoltat producătorul de lactate Albalact până la poziţia de lider de piaţă, face un nou pariu în industria alimentară mizând o parte din banii încasaţi din vânzarea Albalact pe dezvoltarea companiei Prefera Foods din Alba şi a brandului Capricii şi Delicii.

„În ultimul an, am re­structurat portofoliul Prefera Foods şi l-am redefinit. Am decis să investim în capacităţi de producţie şi să facem în fiecare categorie în care activăm produse bune, fără E-uri şi fără conservanţi. A fost mult mai greu decât am crezut, dar asta m-a motivat să găsesc soluţii“, a spus an­trepre­norul într-un interviu acordat ZF.

Businessul Prefera Foods a luat naştere în urmă cu circa zece ani fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa conservelor. Compania deţine o fabrică în Oiejdea (jud. Alba), „gard în gard“ cu celălalt business dezvoltat de Ciurtin, Albalact.

În 2017, prin intermediul Prefera Foods, a preluat fabrica Salconserv din Mediaş, retehnologizată cu fonduri europene, dar care intrase în lichidare. Aici, businessul deţinut de Raul Ciurtin va realiza produse din categoria ready-meal sub brandul Capricii şi Delicii, o nouă categorie din industria alimentară pe care va intra producătorul.

Sursa: zf.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la Back in business: Raul Ciurtin, cel care a creat Albalact, a cumpărat o nouă companie şi intră cu brandul Capricii şi Delicii pe piaţa de ready-meal

  1. albanezu 12.04.2018 la 21:12

    Domnule Ciurtin, pe langa produsele de top, produceti in continuare si produse “buget”, bune si ieftine si veti vinde masiv. Pe brandul ” Premium aveti concurent direct compania “Scandia”

  2. Costelis 13.04.2018 la 10:55

    Se vand bine si cele scumpe, fără E-uri…coloranti…
    Românii îsi dau seama usor -usor de unde vin majoritatea bolilor!!