Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bacalaureat: Doi elevi de la Baia de Arieş au ratat proba la limbi străine

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Azi, 25 iunie, a debutat proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală într-o limbă de circulaţie internaţională a primei sesiuni a examenului de bacalaureat.

Pe lângă numeroşi absenţi, nu s-au înregistrat probleme deosebite, dar mai mulţi elevi nu au ajuns să susţină decât proba audio lalimbi moderne. Inspectorul şcolar Dan Cherecheş, vicepreşedintele Comisiei judeţene de BAC, a declarat că cei 4 candidaţi de la Grupul Şcolar „Dr. Lazăr Chirilă” Baia de Arieş care nu au ajuns la proba audio dar au reuşit să susţină proba scrisă vor fi reprogramaţi zilele următoare, probabil miercuri, 27 iunie. În schimb, cei doi liceeni care nu au susţinut niciuna din probe vor putea participa la probele scrise de săptămâna viitoare, urmând să dea la toamnă proba ratată azi. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea