Rămâi conectat

Ştirea zilei

Avocatul albaiulian Ioan Lazăr, numit Consilier Secretar de Stat, la Ministerul Justiției

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avocatul albaiulian Lazăr Ioan, membru al Baroului Alba, a anunțat în cursul acestei dimineți, 8 august, că a fost numit în funcția de consilier secretar de stat, la Ministerul Justiției.

Lazăr Ioan este, de asemenea, profesor la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, unde predă la Facultatea de Drept.

Vestea a fost întâmpinată cu mult entuziasm de către apropiații săi, aceștia urându-i multă baftă în noua sa funcție, la București.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Modernizarea DJ 750C, drumul spectaculos care străbate culmile Munților Trascău, între Sălciua de Sus și Teiuș, inclusă în proiectele prioritare în Regiunea Centru propuse spre finanţare prin POR 2021-2027

Unirea Ziarul

Publicat

în

Modernizarea DJ 750C, drumul spectaculos care străbate culmile Munților Trascău, între Sălciua de Sus și Teiuș, inclusă în proiectele prioritare în Regiunea Centru propuse spre finanţare prin POR 2021-2027 Proiectul privind reabilitarea şi modernizarea drumului judeţean care porneşte de pe Valea Arieşului, de la Sălciua de Sus, până la Teiuş, care în mare parte este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea