Rămâi conectat

Actualitate

Avertizare meteo: Temperaturi negative, BRUMĂ şi viteze ale vântului de 70 km/h în următoarele două zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertizare meteo: Temperaturi negative, BRUMĂ şi viteze ale vântului de 70 km/h în următoarele două zile

O avertizare meteo ANM anunţă că, în următoarele două zile, temperaturile vor fi negative, vântul va sufla cu viteze de până la 70 de km/h şi brumă în anumite zone ale ţării.

Avertizare meteo ANM în intervalul 12 aprilie, ora 21.00 – 14 aprilie, ora 09.00.

Temperaturile minime vor fi preponderent negative și se va produce brumă în nord-vestul și centrul țării, iar pe arii mai restrânse, în noaptea de marți spre miercuri (12/13 aprilie) și în regiunile vestice și în zonele deluroase din restul teritoriului.

De asemenea, meteorologii ANM au emis o avertizare meteo cod galben valabilă în perioada 13 aprilie, ora 10.00 – 13 aprilie, ora 20.00.

„În Moldova, nordul Dobrogei și nord-estul Munteniei, temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar pe arii restrânse rafalele vor depăși 65…70 km/h. Notă: intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, vor fi miercuri (13 aprilie) și în restul Munteniei și al Dobrogei, iar pe parcursul zilei de marți (12 aprilie) local în jumătatea estică a țării”, se arată în avertizarea meteo emisă de ANM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea