Rămâi conectat

Ştirea zilei

Avertizare meteo: COD GALBEN de VÂNT puternic în sudul județului Alba. Rafale de peste 80 km/h

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertizare meteo: COD GALBEN de VÂNT puternic în sudul județului Alba. Rafale de peste 80 km/h

ANM a emis o avertizare meteo de tip Cod Galben de vânt puternic, pentru sudul județului Alba, valabilă până miercuri, 9 februarie, la ora 18:00.

În Carpații Meridionali și de Curbură vântul va avea intensificări, cu viteze de peste 70…80 km/h. La altitudini de peste 1600 m, rafalele vor depăși 100 km/h și va fi viscol, iar vizibilitatea scăzută.

În estul țării, pe parcursul zilei de miercuri (09 februarie), local vântul va avea intensificări, cu viteze în general de 50…55 km/h.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

În ȚARA JUPÂNILOR, dreptatea bate la ușă: Victorie a locuitorilor din Lupșa în scandalul cadastrării sistematice a terenurilor din comună. Curtea de Apel Cluj a suspendat efectele procesului verbal de acceptanță din octombrie 2022

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ȚARA JUPÂNILOR, dreptatea bate la ușă: Victorie a locuitorilor din Lupșa în scandalul cadastrării sistematice a terenurilor din comună. Curtea de Apel Cluj a suspendat efectele procesului verbal de acceptanță din octombrie 2022 Scandalul provocat de cadastrarea sistematică gratuită a terenurilor din comuna Lupșa, lucrare derulată în perioada 2020 – 2022, a parcurs un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea