// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Avertizare cod galben de ploi în județul Alba, de marți seara până miercuri dimineața

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și cantități importante de apă, valabilă de marți seara până miercuri dimineața.

Avertizarea e valabilă în mai multe județe.

În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în nordul Moldovei, local în Transilvania și Oltenia, în zona Carpaților Orientali și Meridionali, precum și în zona Munților Banatului. Se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului care pot lua și aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.
În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 50…60 l/mp. Astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse și în restul teritoriului.

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419