Rămâi conectat

Curier Județean

AVARII la conducta principală de alimentare cu apă din Cugir: Mai multe străzi au rămas fără apă potabilă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

AVARII la conducta principală de alimentare cu apă din Cugir: Mai multe străzi au rămas fără apă potabilă

Mai multe străzi din orașul Cugir au rămas fără apă potabilă, vineri după amiază, din cauza a două avarii la conducta de alimentare cu apă.

Din cauza a doua avarii la conducta principală de distribuție a apei potabile a orașului Cugir, produse în data de 18.11.2022, SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Cugir, anunță întreruperea furnizării apei potabile consumatorilor situați în: cartierul Cindeni si strazile 21 Decembrie, Grivitei, Alexandru Ioan Cuza, Nicolae Grigorescu si Traian Vuia, până la remedierea avariei.

De asemenea, atât pe parcursul desfășurării lucrărilor cât și la sfârșitul acestora, pot apărea depășiri ale parametrului turbiditate în mai multe zone ale orașului. În acest caz sfătuim clienții să folosească apa numai în scop menajer.

Eventualele perturbații, precum și zonele în care ele apar, vă rugăm să le semnalați Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea