Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Avarie MAJORĂ la aducțiunea generală a sistemului de alimentare cu apă potabilă a județului Alba, în Lancrăm: Mai multe localități, fără apă potabilă luni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O avarie majoră s-a produs luni, 28 august, la aducțiunea generală a sistemului zonal de alimentare cu apă potabilă a județului Alba, în zona localității Lancrăm. Mai multe localități au rămas fără apă potabilă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

SC APA CTTA SA ALBA, anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 28.08.2023, din cauza unei avarii majore la aducțiunea generală a sistemului zonal de alimentare cu apă potabilă a județului Alba, în zona localității Lancrăm, în următoarele localități: Daia Română, Vingard, Reciu, Gârbova (Sebeș), până la remedierea acesteia.

Pot fi afectați și consumatorii din localitățile de pe acest tronson, care dețin rezervoare de acumulare, dar a căror rezervă poate fi afectată de durata lucrărilor și consumul din această perioadă.

”De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și in zilele imediat următoare, pe acest tronson parametrul turbiditate să sufere anumite modificări, situație în care sfătuim clienții să folosească apa doar în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon: 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, au transmis reprezentanții APA CTTA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea