Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Avarie la rețeaua de apă potabilă, în localitatea Mihalț și Obreja. Furnizarea apei va fi întreruptă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Furnizarea apei va fi întreruptă, luni, 23 octombrie, în localitățile Mihalț și Obreja din cauza unei avarii la rețeaua de apă potabilă.

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Blaj informează consumatorii că în data de 23.10.2023, furnizarea apei va fi întreruptă in localitățile Mihalt și Obreja din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă, până la remedierea acesteia.

”La reluarea furnizării cu apă potabilă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, în acest caz rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere. Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 0258711340, 0258712345 în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru orice disconfort creat”, au transmis reprezentanții APA CTTA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Apel la cetățenii din comuna Șpring din partea primăriței Iulia Stănilă: Ce le propune aceasta să facă înainte de sărbători

Bogdan Ilea

Publicat

în

Apel la cetățenii din comuna Șpring din partea primăriței Iulia Stănilă: Ce le propune aceasta să facă înainte de sărbători Primărița din Șpring, Iulia Stăniă, a făcut un apel către cetățeni pe rețelele de socializare, în care îi roagă să facă câteva lucruri pentru gospodărie, înainte de sărbători, pentru a avea o comună curată și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea