Rămâi conectat

Curier Județean

AVARIE la conducta de alimentare cu apă potabilă din Aiud: Mai multe străzi din municipiu, fără apă vineri

Ziarul Unirea

Publicat

în

O AVARIE la conducta de alimentare cu apă potabilă din Aiud s-a produs vineri, 25 august. Mai multe străzi din municipiu au rămas fără apă vineri.

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Aiud informează consumatorii că în data de 25.08.2023, furnizarea apei va fi intreruptă pe Str. Moților, începând cu nr. 78 în sus, precum și pe străzile Fântanele, Livezilor, Păltiniș, Abrudului, Dorului, Codrului și Pășunii, din cauza unei avarii la conducta de alimentare cu apă potabilă, până la remedierea acesteia.

”La reluarea furnizării cu apă, este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, în acest caz rugăm clienții să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații și zonele în care apar acestea trebuie semnalate imediat la numărul de telefon: 025886132, 0258864018, în vederea intervenției. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru orice disconfort creat”, au transmis reprezentanții APA CTTA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ruinele bisericii bizantine din Alba Iulia, care datează din secolele X- XI, vor fi puse în valoare: Proiectul, la aprobat în Consiliul Județean

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ruinele bisericii bizantine din Alba Iulia, care datează din secolele X- XI, vor fi puse în valoare: Proiectul, la aprobat în Consiliul Județean În Alba Iulia se găsesc ruinele unui monument istoric de o valoare inestimabilă, acestea datând din secolele X- XI, cu influențe bizantine. Situl arheologic, situat în inima cetății Alba Carolina, reprezintă un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea