// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

Autoturism radiat din circulație de autoritățile olandeze, condus la Alba Iulia. Bărbat din Teiuș, cercetat

La data de 29 mai a.c., poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe B-dul Revoluţiei 1918 din municipiu, au verificat un autoturism cu numere de înmatriculare de Olanda, condus de un bărbat de 47 de ani, din Teiuş.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de bărbat a fost radiat de autorităţile olandeze, din 2 mai a.c.

Poliţiştii i-au întocmit, conducătorului auto, dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la Autoturism radiat din circulație de autoritățile olandeze, condus la Alba Iulia. Bărbat din Teiuș, cercetat

  1. ferencz 30.05.2018 la 16:01

    a fost radiat in Olanda, omul a vrut sa le inscrie in Romania nu inteleg care este problema” probabil amenda”Politia din jud Alba cam exagereaza lucrurile, si prea usor se fac amenzile. se ascund in localitatiile mici sa te prinda cu radarul, de ce nu se duc pe autostrazi drumuri nationale.