Rămâi conectat

Ştirea zilei

Autostrada Sebeș-Turda: Decizie definitivă privind contestațiile depuse pe loturile 3 și 4

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

harta-autostrada--sebes-turda-rosuCNADNR a câștigat la Curtea de Apel București procesul în care erau depuse contestații pentru loturile 3 și 4 din autostrada Sebeș – Turda, a declarat, marți, ministrul Transporturilor Dan Șova, citat de AGERPRES.

Pot să anunț în premieră — nici pe primul ministru Victor Ponta nu am apucat să îl anunț — că pe două tronsoane din Sebeș-Turda, pe loturile 3 și 4, am câștigat definitiv la Curtea de Apel, deci se pot semna contractele. Ieri (luni, 7 aprilie — n. r.) a venit și a doua decizie. Mai avem încă două tronsoane de așteptat, tot la Curtea de Apel„, a spus Dan Șova.

Autostrada Sebeș-Turda are o lungime de 70 de kilometri și o valoare estimată, fără TVA, de peste 2,481 miliarde de lei.

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură și Investiții Străine a anunțat, la sfârșitul lui 2013, finalizarea licitației în vederea atribuirii contractului ”Proiectare și execuție autostrada Sebeș-Turda, Loturile 1, 2, 3, 4”, precizând că prețul unui kilometru de autostradă este de 6 milioane de euro.

Sursa: agerpres.ro

Mai multe informații despre contestațiile depuse găsiți AICI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea