Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Aurel Nicoară: Uniţi pentru Unirea

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După lungi şi dificile dezbateri sub deviza „Uniţi pentru Unirea” alianţa USL Alba din comuna Unirea a definitivat lista celor 19 candidaţi ai Uniunii pentru alegerile locale din iunie 2012. Deşi s-a negociat la sânge în special pentru numărul de candidaţi ai fiecărui partid pe locurile considerate eligibile în urma discuţiilor a rezultat o listă de consilieri pe care Uniunea Social Liberală o consideră cea mai bună, cu candidaţi foarte tineri şi majoritatea cu studii superioare în special juridice şi economice. Vechii consilieri ai PNL, PC şi PSD mai în vârstă au făcut un pas înapoi lăsând locul tinerilor.
Uniunea Social liberală din comuna Unirea şi-a propus ca la alegerile locale din iunie 2012 să obţină un număr de 8 consilieri locali astfel ca să deţină majoritatea în Consiliul Local.
Din cei 8 consilieri locali consideraţi eligibili 3 consilieri aparţin PNL, 3 consilieri PSD şi 2 consilieri PC. S-a ţinut seama de asemenea că toate localităţile din comună să fie reprezentate în Consiliul Local astfel că 3 consilieri sunt din Unirea, 3 consilieri din Unirea II şi 2 consilieri din satele comunei. Conform protocolului pentru funcţia de viceprimar s-a căzut de acord cu domnul Metea Adrian din Unirea II, membru PSD, iar pentru funcţia de primar candidează actualul primar în funcţie Nicoară Aurel din partea PNL.
Echipa de campanie a Uniunii Social Liberale este coordonată de primarul comunei, iar şef al campaniei electorale fiind numit domnul Ilea Ovidiu din Unirea II care declară că „prin muncă şi seriozitate, sprijiniţi de fapte şi nu de vorbe Uniunea Social Liberală va câştiga alegerile în comuna Unirea în anul 2012”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea