Rămâi conectat

Actualitate

Au furat dintr-un supermarket din Alba Iulia 200 de pachete cu gumă de mestecat, însă au fost prinși la scurt timp

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba Iulia îi cercetează pentru furt pe 3 bărbaţi şi pe o femeie, din judeţele Iaşi, Arad şi Vaslui, care au sustras dintr-un supermarket din municipiul Alba Iulia, bunuri în valoare de 745 lei.

 

Potrivit IPJ Alba, “în urma unei sesizări primite din partea reprezentanților unui supermarket din Alba Iulia, cu privire la faptul că o persoană a forţat încuietoarea vitrinei cu produse electronice aflată în incinta magazinului şi a încercat să sustragă bunuri, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-a deplasat în zonă, pentru cercetări.

 

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului a rezultat persoana respectivă a fost însoţită de alte 3 persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care la ieşirea din magazin au sustras, de pe rafturile acestuia, aproape 200 de pachete cu gumă de mestecat şi 4 seturi de rezerve cu lame de bărbierit, bunuri în valoare totală de 745 lei.

 

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să identifice cele 4 persoane bănuite de comiterea faptelor de furt şi tentativă de furt. Acestea se aflau într-un bar din municipiul Alba Iulia, nu departe de supermarketul din care au furat, iar asupra lor au fost găsite bunurile sustrase.

 

Faţă de M.A., de 36 de ani, din judeţul Iaşi, R.R., de 38 de ani, din judeţul Arad, C.V., de 52 de ani, din judeţul Vaslui şi N.C.F., o tânără de 20 de ani, din județul Arad, poliţiştii din Alba Iulia efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Prejudiciul a fost recuperat integral şi restituit reprezentanţilor supermarketului.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea