Au chemat pompierii în ajutor pentru îndepărtarea ţurţurilor

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Luni şi marţi, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Unirea” al judeţului Alba au intervenit pentru îndepărtarea ţurţurilor formaţi la streşinile acoperişurilor unor blocuri de locuinţe şi clădiri publice, în urma solicitărilor mai multor cetăţeni din Alba Iulia şi Blaj.

În municipiul reşedinţă de judeţ, detaşamentul de pompieri Alba Iulia a reuşit să elimine pericolul reprezentat de ţurţurii imenşi, care ameninţau siguranţa cetăţenilor care treceau prin zonă, la mai multe imobile de pe pe străzile Muncii, Livezii, Tudor Vladimirescu, Călăraşi şi Henri Coandă. Pompierii ISU au folosit în intervenţii o autoscară mecanică şi accesoriile din dotare.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Având în vedere pericolele de accidente ce pot surveni, ca urmare a neîndepărtării ţurţurilor de gheaţă de pe acoperişurile clădirilor publice, unităţilor comerciale şi blocurilor de locuinţe, ISU Alba “reaminteşte, proprietarilor şi asociaţiilor de proprietari, obligaţiile conform Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 21/2002, art. 9, lit. f şi art. 10, lit. F, de a proceda la degajarea zăpezii de pe acoperişurile clădirilor şi a ţurţurilor formaţi, care, prin dislocare, periclitează viaţa şi siguranţa trecătorilor,  precum şi bunurile materiale aflate în apropiere.”

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136