Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

ASTĂZI: Ședință la Consiliul Local Ocna Mureș – se aprobă lista de priorități pentru locuințele sociale

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sedinta cl ocna muresConsiliul local al oraşului Ocna Mureş este convocat, în ședința ordinară ce va avea loc astăzi (joi, 26 septembrie), de la ora 18.oo, în sala de şedinţe a primăriei. Printre cele 11 proiecte de pe ordinea de zi se află aprobarea Listei de priorităţi în vederea repartizării locuinţelor sociale și cuantumul chiriei aferente; rectificarea bugetului oraşului Ocna Mureş pe anul 2013 și suplimentarea cheltuielilor ocazionate de desfăşurarea sărbătorii locale Zilele oraşului Ocna Mureş, ediţia 2013.

Iată proiectul Ordinii de zi:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

1. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea înscrierii în cartea funciară a unor construcţii proprietate privată a Oraşului Ocna Mureş.

2. PROIECT DE HOTARARE privind retragerea dreptului de concesiune asupra unor terenuri proprietate privată a Oraşului Ocna Mureş.

3. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea încheierii unui contract de cesiune a dreptului de concesiune a unui teren concesionat în baza Contractului de concesiune nr. 2592/08.09.1992.

4. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea Listei de priorităţi în vederea repartizării locuinţelor sociale proprietate publică a Oraşului Ocna Mureş din Blocul nr.6 ABC şi a cuantumului chiriei care va fi percepută de la chiriaşi.

5. PROIECT DE HOTARARE privind modificarea şi completarea Hotărârii nr. 125/28.06.2013 a Consiliului local al oraşului Ocna Mureş.

6. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea documentaţiei (Proiectul tehnic) al lucrării „Reconstrucţie canale de gardă” în oraşul Ocna Mureş; Aprobarea executării lucrării şi a achiziţiei publice în vederea atribuirii contractului de execuţie a lucrării „Reconstrucţie canale de gardă” în oraşul Ocna Mureş.

7. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea executării lucrării şi a achiziţiei publice în vederea atribuirii contractului de execuţie a lucrării de „Amenajare Centrul de permanenţă a oraşului Ocna Mureş”.

8. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea achiziţiei unui tractor rutier.

9. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind rectificarea bugetului oraşului Ocna Mureş pe anul 2013.

10. PROIECT DE HOTARARE privind aprobarea scoaterii din funcţiune, casarea şi demolarea obiectivului „Staţie de epurare a oraşului Ocna Mureş”; valorificarea, prin licitaţie publică cu strigare a deşeurilor de fier rezultate în urma demolării.

11. PROIECT DE HOTARARE privind suplimentarea cheltuielilor ocazionate de desfăşurarea sărbătorii locale Zilele oraşului Ocna Mureş, ediţia 2013 .

– PROBLEME CURENTE


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea