Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Astăzi, ora 20.00, Flying Foxes Viena – CSU Alba Iulia *De la o campioană… la alta, în CEWL!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul eşec în Liga Europei Centrale, săptămâna trecută la Alba Iulia, cu campioana României, ICIM Arad, scor 72-75, respectiv astăzi, la ora 20.00 (ora României), un meci extern cu Flying Foxes Wiena, deţinătoarea titlului în Austria, este parcursul în Liga Europei Centrale pentru CSU Alba Iulia.

Fără tăgadă, cea mai atractivă destinaţie în aventura din Europa, Viena – capitala valsului, reprezintă ultima haltă europeană a anului în cazul studentelor din Cetatea Marii Uniri. La ora confruntării cu gruparea austriacă (în traducere numele adversarelor însemnând „vulpile zburătoare”), ce o are în efectiv şi pe românca Elisabeta Pavel, CSU Alba Iulia se poziţionează pe locul întâi în ierarhia întrecerii respective, cu un total de 5 puncte din două victorii (71-44 cu Piestanske Cajky şi 82-70 la Brno) şi eşecul amintit mai sus cu ICIM Arad, iar gazdele, câştigătoarea ultimelor 7 ediţii în Austria, sunt pe ultima treaptă a podiumului, cu 3 puncte, succes cu Valosun (82-50), înfrângere la Arad (61-77).

*Satu Mare via Viena

Patru zile pe drum, două meciuri, deplasări la Viena şi apoi la Satu Mare (sâmbătă, 7 decembrie, ora 18.00, etapa a 11-a a Ligii Naţionale), peste 1300 de kilometri parcurşi şi în jur de 15 ore petrecute în autocar, cu implicita oboseală acumulată, le aşteaptă în această săptămână istovitoare pe elevele lui Miroslav Popov. „Se anunţă o dispută foarte interesantă împotriva campioanei Austriei. Am întâlnit ICIM Arad şi vine la rând Flying Foxes, practic întâlnim succesiv în CEWL principalele două contracandidate la câştigarea întrecerii. Normal că ne dorim să trecem cu bine acest examen şi să învingem”, a spus Bogdan Duma, preşedintele Consiliului de Administraţie al CSU Alba Iulia, înaintea disputei cu Flying Foxes Post Viena, echipă ce are în întrecerea internă 7 victorii din tot atâtea dispute.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea