Rămâi conectat

Sport

Astăzi, ora 17.45 CSU Alba Iulia-ICIM Arad în sferturile Cupei României *Popov va juca fără două jucătoare de bază

Tudor Stan

Publicat

în

După o binemeritată vacanţă, formaţia de baschet feminin din Cetatea Marii Uniri va întâlni astăzi de la ora 17.45, în Sala Universităţii din Alba Iulia, liderul campionatului românesc, ICIM Arad. Partida va conta pentru sferturile Cupei României, manşa tur.

Cel mai interesant şi echilibrat duel din România la ora actuală va începe astăzi în Sala Universităţii şi se va termina sâmbătă în Banat. Cele două formaţii s-au mai întâlnit în acest sezon de două ori, în campionat şi CEWL, iar de fiecare dată, ICIM Arad s-a văzut câştigătoare. Drept este că la ambele dueluri, formaţia campioană a României a trecut de albaiulience la doar 3 puncte diferenţă, 67-64 în campionat, respectiv 75-72 în CEWL.

Setea de revenşă în faţa proprilor suporteri pot cântări mult în economia partidei, iar CSU Alba Iulia se poate vedea câştigătoare cu un joc bun efectuat în faţa campioanei. La capitolul întâlniri directe, ICIM Arad conduce detaşat. Cele două echipe s-au întâlnit de 12 ori, CSU Alba Iulia învingând o singură dată echipa bănăţeană. În ceea ce priveşte Cupa României, CSU Alba Iulia a jucat în turul anterior în compania echipei Phoenix Galaţi de care a trecut detaşat cu 171-113 la general. ICIM Arad a avut noroc la tragerea la sorţi şi nu a evoluat în primul tur. Iată ce crede antrenorul Miroslav Popov despre întâlnirea de gradul zero care va avea loc astăzi la Alba Iulia. „Suntem în acest moment într-o situație nu tocmai plăcută, dată de faptul că nu putem folosi două din jucătoarele de bază. Vom juca cu sportivele pe care le avem în acest moment, aceasta este situația, am adus la antrenament și două din junioare. Atmosfera la echipă este însă una pozitivă, vom lupta și sunt încrezător că putem să învingem Aradul aici, pe propriul teren”.

*Partidă dificilă pentru CSU care va juca fără Salley şi Brown

Pentru partida tur a sferturilor Cupei României care va avea loc astăzi, Miroslav Popov nu se va putea baza pe două dintre cele mai bune jucătoare ale sale. Americanele Breanna Salley şi Tiffany Brown nu au putut face deplasarea din ţara natală spre România, având în vedere că multe zboruri au fost anulate din cauza ninsorilor puternice căzute pe pământul american. Cu toate acestea, tehnicianul formaţiei din Cetatea Marii Uniri, Miroslav Popov este încrezător în fetele care le vor înlocui pe cele două americane şi aşteaptă un joc bun din partea întregii sale echipe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea