Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ASTĂZI începe Festivalul Blaj aLive. Trupe din România, SUA şi Germania concertează pe Câmpia Libertăţii

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concert Vama Veche la Blaj aLive 031Weekendul acesta toate drumurile duc la Blaj, pentru Festivalul Blaj aLive care adună pe Câmpia Libertăţii cele formaţii cunoscute formaţii din ţară şi străinătate. Sâmbătă şi duminică, două zile însorite cu dans, cântec, libertate şi bună dispoziţie. Prima formaţie care va concerta astăzi este Verde, cu începere de la ora 15.15, Viţa de Vie va veni după ora 20.00, iar punctul culminant al petrecerii va fi la 21.30 când îndrăgita trupă de hip-hop Paraziţii va urca pe scenă.

Pe Câmpia Libertății a fost construit TechDom-ul Blaj aLive, locul în care știința și tehnica se întâlnesc cu atmosfera de festival. În timpul zilelor Blaj aLive publicul poate vizita expoziția „Înapoi în viitor (Back to the Future)” din Fabrica Bosch-Rexroth și Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia.

Legat de line-up-ul scenei Electronica, acesta va mai include artiștii: Cap, Octave, Badea Funk, Amon, Fane la Platane și Contra Kemps & TipToe.

Parcare:

Pe Stadionul C.I.L. din strada A.G. Golescu va funcționa o parcare supravegheată în zilele festivalului. Pentru acces este necesar un bilet, un abonament sau o brățară de acces pentru fiecare automobil.

Organizatorii au avut grijă ca programul muzical să conţină diferite genuri pentru a mulţumi toate gusturile.

Acces:

Poarta de acces, punctul de informare, bilete, invitatii si acreditari va functiona in zilele evenimentului dupa urmatorul program: Vineri: 12:00 – 22:00 Sambata si Duminica: 10:00 – 00:00

Camping:

Începând cu vineri, 6 iunie, ora 12:00 și până luni 9 iunie, ora 12:00, pe Câmpia Libertății va funcționa o zonă de camping special amenajată pentru posesorii de abonamente cu camping.

Accesul va fi limitat, iar în zona de camping nu vor putea intra participanții la festival care nu au achiziționat abonamente cu camping inclus până în momentul deschiderii porților.

Accesul în camping este permis cu biciclete.

PROGRAM Festival:

Sâmbătă, 7 iunie

Ora 15.15 Verde – România

Ora 15.50 Gasolines – Germania

Ora 17.00 Aria Urbana – România

Ora 18.00 Grimus – România

Ora 19.15 Robin and The Backstabbers  – România

Ora 20.15 Viţa de Vie  – România

Ora 21.30 Paraziţii  – România

Ora 22.45 Seether – SUA; Matthias Meyer (Liebe*Detail/Watergate) – Germania, Kenny Larkin (Art of Dance Records) – SUA, Dan Andrei – România


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea