Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Asociația SM Speromax Alba oferă servicii profesionalizate persoanelor afectate de scleroza multiplă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În cadrul Asociației SM Speromax Alba se derulează proiectul ”Centrul de Informare și Consiliere în Scleroza Multiplă”, finanțat de către Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia.

Prin intermediul acestui proiect pacienții diagnosticați cu scleroză multiplă și familiile acestora au beneficiat de o serie de servicii profesionalizate. Astfel, pe parcursul celor trei luni de proiect au fost furnizate constant servicii de consiliere psihologică individuală și de grup, informare și consiliere social-medicală,  oferirea de vitamine și suplimente nutritive pacienților, organizarea de activități de socializare,  ajutor în realizarea activităților administrative zilnice (plăți facturi, depuneri cereri, ajutor la efectuarea cumpărăturilor,  însoțire la vizite medicale, facilitarea transportului la diverse instituții). De asemenea, pacienții și membrii aparținători ai acestora au participat la grupurile de suport organizate bilunar la sediul asociației.

Beneficiarii Centrului de Informare și Consiliere în Scleroza Multiplă au fost informați  permanent cu privire la activitățile proiectului  prin intermediul  vizitelor la domiciliu, buletinelor informative lunare și contactului telefonic  și online.

Potrivit președintelui asociației, Dragoș Zaharia, persoanele afectate de scleroză multiplă din Municipiul Alba Iulia vor beneficia de toate aceste servicii până la finalizarea perioadei de implementare a proiectului (mai 2015).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea