Rămâi conectat

Politică Administrație

Aroganță sau sete de dictatură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tot mai multe voci din PNL Alba anunță pe toate canalele de informare din județ că reușita la alegerile locale din vara acestui an este deja asigurată și nu oricum, ci luând totul. Acest lucru putem spune că nu este deranjant, ci faptul că încearcă să inducă ideea că nu mai există altceva decât PNL și că doar PNL va fi votat. În acest registru de exprimare se poate înțelege că nu are rost să mai mergem la vot pentru că oricum ei vor câștiga toate pozițile în administația publică.

Clement Negrut06Acest lucru îmi amintește de un personaj politic contemporan pe numele său Adrian Năstase, care în 2004 anunța același lucru, dar a cam dispărut de pe scena politică. Dacă merg mai departe în istorie îmi aduc aminte de anii 30, când o formațiune politică și liderii săi, prin presiune și teroare își făceau drum spre guvernare, fac această paralelă inspirat de neinspirata decizie de numire a lui Marian Munteanu ca și candidat la București, acesta fiind catalogat de unii ca simpatizant al unui asemenea partid.

Cum vă spuneam, liberalii ne anunță că vor fi unici pe scena politică județeană, toți primarii, consilierii locali, consilierii județeni sunt ai lor, deja au pus viceprimarii, unii dintre viitorii viceprimari sunt deputați, în concluzie democrația politică pentru liberali este inexistentă.

Ce să zicem domnilor aveți un partid care prin declarațiile liderilor săi locali mai mici sau mai mari ne induc idea unei dictaturi politico-administrative liberale și ne spuneți că nu mai are rost să mergem la vot că oricum voi câștigați.

Încercarea liberalilor de a induce în opinia publică ideea că ei sunt unici câștigători este o atitudine arogantă, ca și liderii lor.

Alegătorii sunt cei care vor decide prin vot cine îi va reprezenta în administrația publică, suntem într-o țară democratică unde pluripartitismul este un drept si nu un moft. Se pare că ați preluat din metehnele comuniștilor de la PSD și nu este de mirare că doar ați conviețuit împreună în USL, și cu siguranță faceți acest lucru în continuare.

Poate că cetățenii sunt dezamăgiți de modul în care partidului lui Hava și Blaga se comportă la nivel local. Poate că cetățenii nu mai vor să audă aceleași promisiuni de la unii care au dovedit deja că nu se pot ține de cuvânt. Poate că oamenii nu cred într-un partid care ține aprinsă flacăra USL-ului. Poate că oamenii vor un partid curat cu oameni care nu au fost pătați nici de virusul vreunei funcții, nici de molima intereselor de partid.

Poate că oamenii doresc Mișcarea Populară! Nu puteți ști dinainte domnilor liberali ce doresc cetățenii. Lăsați-i să-și exprime votul!

Preşedinte PMP Alba, Deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea