Rămâi conectat

Societate

Are 16 ani şi visează să aibă propriul studio de muzică. Şerban Goşa, elevul de la Arte participant la Balul Bobocilor 2014

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

balul bobcilor arte58Are 16 ani, este pasionat de înot şi inginerie de sunet şi este elev în clasa a IX-a la Liceul de Arte „Regina Maria” din Alba Iulia. Şerban Goşa a ales să participe la Balul Bobocilor pentru a se distra, dar şi pentru a petrece mai mult timp cu noii colegi.

Spune despre el că este o persoană amuzantă, dar serioasă, care nu suportă „minciuna şi prefăcătoria”. În timpul liber, între altele,  face şi sport. Este pasionat de asemenea de electronică, iar în viitor visează să aibă propriul studio de muzică.

„Ascultă muzica cu sufletul” este citatul lui preferat.

Dacă vă place Şerban Gosa şi doriţi ca el să câştige titlul de Mister Ziarul Unirea, daţi LIKE acestui articol. Mister Boboc ziarul Unirea va primi un premiu surpriză la finalul concursului!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Cultură Educație

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa

Unirea Ziarul

Publicat

în

Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Epicentrul internaționalizării și colaborării educaționale în Europa La Universitatea ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a avut loc săptămâna aceasta prima întâlnire oficială a Consorțiului European University for Academic Continuing Education (EU.ACE), marcând un moment semnificativ pentru cooperarea academică europeană. Inițiativa, lansată în decembrie anul trecut printr-un memorandum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea