Rămâi conectat

Actualitate

„Arată că îţi pasă!” – Spectacol caritabil organizat la Casa de Cultură din Cugir

Alexandra Mates

Publicat

în

Consiliul Elevilor de la Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir, împreună cu elevi ai Liceului de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia organizează joi, 25 aprilie, începând cu ora 18.00, la Casa Orăşeneasca de Cultură, spectacolul caritabil „Arată că îţi pasă!”

Potrivit organizatorilor, evenimentul se doreşte strângerea prin donaţii, a unor sume de bani, pentru a face şi de această dată un gest menit să aducă un zâmbet pe chipurile celor mai puţin norocoşi, sprijinind, atât cât se poate,  familiile nevoiaşe care aşteaptă sfintele sărbători ale Învierii Domnului.

  Spectacolul organizat cu acest prilej va cuprinde un variat şi atractiv program artistic, susţinut atât de elevi ai colegiului din Cugir cât şi de cei ai liceului de muzică şi arte plastice din Alba Iulia. Cu fondurile strânse, comitetul de organizare şi-a propus să facă pachete cu alimente, pe care să  le dăruiască celor mai sărace familii din oraş. Gestul de caritate al tinerilor elevi ai colegiului cugirean nu este o noutate. De mai mulţi ani, ei practică cu regularitate acest demers, atât cu ocazia sărbătorilor pascale cât şi a sărbătorilor de Crăciun.   (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea