„Arată că îţi pasă!” – Spectacol caritabil organizat la Casa de Cultură din Cugir

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Consiliul Elevilor de la Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir, împreună cu elevi ai Liceului de Muzică şi Arte Plastice din Alba Iulia organizează joi, 25 aprilie, începând cu ora 18.00, la Casa Orăşeneasca de Cultură, spectacolul caritabil „Arată că îţi pasă!”

Potrivit organizatorilor, evenimentul se doreşte strângerea prin donaţii, a unor sume de bani, pentru a face şi de această dată un gest menit să aducă un zâmbet pe chipurile celor mai puţin norocoşi, sprijinind, atât cât se poate,  familiile nevoiaşe care aşteaptă sfintele sărbători ale Învierii Domnului.

USR - Alegeri parlamentare 2020

  Spectacolul organizat cu acest prilej va cuprinde un variat şi atractiv program artistic, susţinut atât de elevi ai colegiului din Cugir cât şi de cei ai liceului de muzică şi arte plastice din Alba Iulia. Cu fondurile strânse, comitetul de organizare şi-a propus să facă pachete cu alimente, pe care să  le dăruiască celor mai sărace familii din oraş. Gestul de caritate al tinerilor elevi ai colegiului cugirean nu este o noutate. De mai mulţi ani, ei practică cu regularitate acest demers, atât cu ocazia sărbătorilor pascale cât şi a sărbătorilor de Crăciun.   (C. P.)

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

1 comentariu

ciormalaul 22 aprilie 2013 at 10:55

Iar le de haleala la tigani !

Comentariile sunt oprite