Rămâi conectat

Actualitate

APIA va deconta fermierilor facturile aferente motorinei cumpărate pentru lucrări agricole în anul 2013 şi în 2014

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veste bună pentru fermieri! Facturile aferente motorinei cumpărate pentru lucrări agricole vor fi decontate în acest an, în limita sumei totale de 125 milioane de lei, iar anul viitor vor fi decontate în limita a 430 milioane de lei.  Facturile trebuie depuse la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA).

Pentru subvenţionarea accizei la motorina utilizată în agricultură, bugetul Ministerului Agriculturii a fost suplimentat, miercuri, de Guvern cu 555 milioane lei.

Tot prin hotărâre de guvern, cuantumul total al plăţilor directe unice pe suprafaţă, a plăţilor separate pentru zahăr şi a plăţilor specifice pentru orez, pentru cereri depuse în acest an, a fost stabilit la 1,2 miliard euro, din fonduri europene, un avans de 50% urmând să fie achitat începând cu 16 octombrie.

Sursa: Mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF i-a luat la ”ochi” pe românii care realizează venituri din chirii În căutare de bani pentru a acoperi găurile din buget, Guvernul trimite ANAF-ul după contribuabilii suspectați că nu-și declară sursele de venit. Agenția Națională de Administrare Fiscală i-a luat, din nou, la ochi pe românii care fac bani din chirii. „Autoritățile de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea