Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

APIA Alba are un nou director. Mircea Dorel Rus, numit cu delegare în locul Feliciei Hondola, ”spaima PSD-ului”. A fost detașată pe cale amiabilă la Ocna Sibiului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

APIA Alba are un nou director. Mircea Dorel Rus, numit cu delegare în locul Feliciei Hondola, ”spaima PSD-ului”. A fost detașată pe cale amiabilă la Ocna Sibiului

Mircea Dorel Rus este, vremelnic, noul director al APIA Alba. El a fost numit cu delegare în locul Feliciei Hondola care a fost detașată pe cale amiabilă la Ocna Sibiului, până în 31 decembrie 2017.  S-ar putea spune că PSD-iștilor din Alba li s-a îndeplinit, măcar pentru câteva luni, o dorință mai veche: s-o vadă pe Felicia Hondola plecată de la șefia instituției.

Reamintim că în urmă cu câțiva ani ea a fost îndepărtată de la șefia APIA, dar și-a recâștigat postul în instanță și a rămas în funcție în ciuda criticilor aduse de social-democrați care i-au cerut, periodic, demisia.

Centrul Județean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Alba are, din 11 septembrie, o nouă conducere, după ce Mircea Dorel Rus, fost director al Direcției Județene pentru Agricultură Alba, a fost numit cu delegare în funcția de director executiv. Mircea Rus a ocupat funcția de director al Direcției pentru Agricultură a județului Alba în perioada 22 iunie 2015 – 31 ianuarie 2017. ”Deocamdată postul este temporar vacant, pe o perioadă determinată”, a precizat noul director APIA Alba.

Fostul director executiv al APIA Alba, Felicia Hondola, a fost detașată, până în 31 decembrie 2017, în funcție de execuție, la APIA Ocna Sibiului. ”A fost o înțelegere amiabilă, pentru o perioadă de maximum 6 luni, până la finele acestui an”, a precizat Felicia Hondola.

Tot cu delegare, în funcția de director executiv adjunct a fost numită Ileana Eufimia Rusu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea