Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

APIA a început campania de depunere a cererilor de subvenție pe anul in curs. Modificări importante!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de luni, 6 aprilie, a inceput campania de depunere a cererilor de subvenție pe anul in curs, termenul limită de depunere fiind 15 iunie 2015.

Una dintre principalele noutăți a PNDR 2014-2020, este că începand cu acest an, fermierii vor depune doar o singura cerere de plată pentru toate tipurile de sprijin, mai precis si plata pe suprafata si sprijinul cuplat si ajutoarele nationale tranzitorii.

„O sa incepem de luni, 6 aprilie 2015, cu primirea cererilor unice. Cererile se pot primi pana la 15 iunie si cred ca am usurat foarte mult viata fermierilor. Am amanat emiterea Ordinului de ministru pentru acest lucru pentru ca a trebuit sa raspundem la numeroase probleme. Nu vom avea greutati pentru fermieri in faza de implementare. Anul 2015 va fi cel mai dificil pentru ca implementam ceea ce am agreat cu fermierii si cu Comisia Europeana si sunt lucruri ce nu se vor mai schimba pana in 2020”, a declarat Daniel Constantin.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă USR Alba: Fricile partidului stat nasc acțiuni disperate ale partidelor balama

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fricile partidului stat nasc acțiuni disperate ale partidelor balama Probabil că, atunci când a decis să-și dea arama pe față și să înșele votul albaiulienilor din 2020, revenind la ciolanul PNL, partidului stat al județului, Gabriel Pleșa și-a închipuit că va lua cu el și voturile USR. Nu e nimic nou în această logică, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea