Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Apetitul pentru investiţiile germane în România, stimulat de preşedintele Iohannis

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apetitul pentru investiţiile germane în România, stimulat de preşedintele Iohannis

Peter Alltschekow, directorul pentru Germania de Est al ”Germany Trade and Invest”, aflat împreună cu mai mulți investitori Klaus Johannis: Locurile de muncă rămân în Alba chiar dacă un alt oraș va fi capitala viitoarei regiuni Centrugermani într-o misiune economică în județul Alba, la invitația ADR Centru, a recunoscut că alegerea unui președinte etnic german în fruntea României, a avut un rol pozitiv în stimularea apetitului întreprinzătorilor din Republica Federală pentru țara noastră.

”Da, sigur că da, a avut un impact pozitiv această alegere în Germania şi economia germană a luat la cunoştinţă acest lucru, mai ales că preşedintele Iohannis a declarat că vrea să dezvolte mai bine relaţia cu Germania. Acest impact pozitiv ne-a ajutat şi pe noi acum să organizăm această delegaţie, deoarece în mediul economic german există o mai mare disponibilitate pentru România.

În aceşti ultimi 13 ani am avut o relaţie de colaborare foarte bună cu regiunea Centru, prin proiectele iniţiate şi parteneriatele care s-au derulat ulterior. Noi am avut în aceşti ani foarte multe întâlniri cu domnul Iohannis, pe vremea când era primar al Sibiului. Ceea ce facem acum este să continuăm această colaborare foarte bună”, a explicat  directorul Alltschekow.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au început lucrările de modernizare a iluminatului public la Stremț: Finanțare nerambursabilă de aproape 1 milion de lei La Stremț au început săptămâna aceasta lucrările de modernizare a iluminatului public, a anunțat primarul comunei, Traian Ștefan Popa. Potrivit edilului, lucrările în valoare de aproape 1 milion de lei se vor realiza printr-o finanțare nerambursabilă, fiind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea