Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL UMANITAR pentru o familie cu 4 minori, din Cîmpeni, greu încercată după decesul tatălui. Edilul oraşului: “Să ne deschidem inima la nevoile și greutațile acestor copii“

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Călin Andres, edilul oraşului Cîmpeni, a lansat luni un apel umanitar pentru a ajuta o familie cu trei copii minori, greu încercată de decesul tatălui.

“În calitate de primar al orașului Cîmpeni, fac un apel de suflet către toți cetățenii de bună credință, ca împreună să ajutăm familia Boncuț din orașul Cîmpeni – Fața Abrudului, greu încercată de decesul tatălui, Boncuț Constantin Visalom, deces de pe urma căruia au rămas orfani 4 copii minori, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, având mari nevoi financiare și materiale.

Haideți cu toții să ne deschidem inima la nevoile și greutațile acestor copii necăjiți și să donăm fiecare din puținul nostru pentru a-i ajuta pe acești micuți să treacă mai ușor peste această suferință.

O mână întinsă poate șterge lacrimile și poate readuce zâmbetul pe fața acestor copii! Dumnezeu să vă dea gândul cel bun!”, a scris primarul din Cîmpeni, pe facebook.

Orice sumă contează, iar eventualele donații bănești pot fi depuse în contul deschis pe numele Lazăr Boncuţ, la banca RAIFFEISEN BANK – Agenția Cîmpeni: CONT LEI RO02 RZBR 0000 0600 2027 8692.

 

Save

Save

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea