APEL UMANITAR pentru o familie cu 4 minori, din Cîmpeni: Doar 1.658 de lei strânși. Edilul oraşului: “INCREDIBIL cât putem fi de indiferenți față de semenii noștri aflați la ananghie”

La sfârșitul lunii iunie, Ioan Călin Andres, primarul oraşului Cîmpeni, a lansat un apel umanitar pentru a ajuta o familie cu trei copii minori, greu încercată de decesul tatălui. În urma acțiunii lansate de edil s-au strâns doar 1.658 de lei.

Dezamăgit de suma mică strânsă în urma apelului său, primarul a revenit cu o postare pe facebook, în care își exprimă decepția în legătura cu indiferența oamenilor față de suferința semenilor.

“Mulțumesc tuturor “oamenilor de bine” pentru gestul caritabil – umanitar de care au dat dovadă. S-au adunat 1.658 lei în contul deschis la Raiffeisen BANK Cîmpeni, pentru 4 copii orfani cu diferite probleme sociale și medicale din orașul Cîmpeni.

Oare dacă eram oricare dintre noi în locul acestor copii, cât ne-am fi bucurat fiecare, dacă am fi avut cu un bănuț mai mult în această situație prin care trec ei. INCREDIBIL cât putem fi de indiferenți față de semenii noștri aflați la ananghie”, a scris Ioan Călin Andres.

Apelul a fost lansat pentru a ajuta familia Boncuț din orașul Cîmpeni – Fața Abrudului, greu încercată de decesul tatălui, Boncuț Constantin Visalom, deces de pe urma căruia au rămas orfani 4 copii minori, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, având mari nevoi financiare și materiale.

eEventualele donații bănești au putut fi depuse în contul deschis pe numele Lazăr Boncuţ, la banca RAIFFEISEN BANK – Agenția Cîmpeni: CONT LEI RO02 RZBR 0000 0600 2027 8692.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Cetatean de Alba 10 iulie 2018 at 19:01

va apreciez gestul dl primar dar in asemenea situatii conteaza comunitatea , adica omul sfinteste locul , nu vreau sa sa supar pe nimeni , departe gindul de mine dar si eu ma astept in continuare ca cetatean din jud. aba sa le dam o mana de ajutor pe masura necesitatilor .
Bunul Dumnezeu sa fie cu noi , doamne ajuta!

M I 10 iulie 2018 at 22:52

Primarul dezamagit cu cat i-a ajutat? La salariile actuale ale primarilor putea dona el cat s-a strans in cont.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...