Rămâi conectat

Ştirea zilei

APEL UMANITAR pentru o familie cu 4 minori, din Cîmpeni: Doar 1.658 de lei strânși. Edilul oraşului: „INCREDIBIL cât putem fi de indiferenți față de semenii noștri aflați la ananghie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

La sfârșitul lunii iunie, Ioan Călin Andres, primarul oraşului Cîmpeni, a lansat un apel umanitar pentru a ajuta o familie cu trei copii minori, greu încercată de decesul tatălui. În urma acțiunii lansate de edil s-au strâns doar 1.658 de lei.

Dezamăgit de suma mică strânsă în urma apelului său, primarul a revenit cu o postare pe facebook, în care își exprimă decepția în legătura cu indiferența oamenilor față de suferința semenilor.

„Mulțumesc tuturor „oamenilor de bine” pentru gestul caritabil – umanitar de care au dat dovadă. S-au adunat 1.658 lei în contul deschis la Raiffeisen BANK Cîmpeni, pentru 4 copii orfani cu diferite probleme sociale și medicale din orașul Cîmpeni.

Oare dacă eram oricare dintre noi în locul acestor copii, cât ne-am fi bucurat fiecare, dacă am fi avut cu un bănuț mai mult în această situație prin care trec ei. INCREDIBIL cât putem fi de indiferenți față de semenii noștri aflați la ananghie”, a scris Ioan Călin Andres.

Apelul a fost lansat pentru a ajuta familia Boncuț din orașul Cîmpeni – Fața Abrudului, greu încercată de decesul tatălui, Boncuț Constantin Visalom, deces de pe urma căruia au rămas orfani 4 copii minori, cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, având mari nevoi financiare și materiale.

eEventualele donații bănești au putut fi depuse în contul deschis pe numele Lazăr Boncuţ, la banca RAIFFEISEN BANK – Agenția Cîmpeni: CONT LEI RO02 RZBR 0000 0600 2027 8692.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea