Rămâi conectat

Curier Județean

Apă la PROGRAM în patru localități din Alba: Care este motivul raționalizării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Apă la PROGRAM în patru localități din Alba: Care este motivul raționalizării

Sucursala Blaj a operatorului regional Apa Ctta anunță că în urmă supraconsumului de apă pentru alte scopuri decât cele casnice,este nevoită să furnizeze apă potabilă după program, între orele 08.00-20.00. în următoarele localități: Mihalț, Obreja, Cistei, Bucerdea Grânoasă.

În perioada de vara, consumul de apă potabilă distribuită prin sistemul public din aria deservită de companie este crescut, în special în zona rurală, Acest lucru se datorează în special folosirii apei potabile pentru activități de grădinărit

Rugăm și ceilalți clienți să folosescă apă în mod responsabil , mai cu seama în această perioada, deoarece există riscul că cei aflați în capătul rețelelor să rămână fără apă potabilă.La reluarea furnizării pot există depășiri ale parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții să folosească apă numai în scop menajer.

Eventualele perturbatii, precum și zona în care apar, va rugăm să le semnalați Dispeceratului central 0258834501, în vederea intervenției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea