Rămâi conectat

Curier Județean

Apă cu porția în mai multe localități din Alba. APA CTTA Alba: Folosiți apa potabilă cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apă cu porția în mai multe localități din Alba. APA CTTA Alba îndeamnă locuitorii să folosească apa potabilă cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer.

Având în vedere consumul mare de apă, SC APA CTTA SA ALBA- Sucursala Ocna Mureș este nevoită să raționalizeze apa în mai multe localităţi. Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

SC APA CTTA SA ALBA face apel către populaţie, să folosească apa potabilă cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer, în caz contrar, există posibilitatea ca programul de raționalizare să fie implementat pentru mai mult timp sau chiar sistarea furnizării.

”Astfel, vă comunicăm următorul program de întrerupere a furnizării apei potabile:

-Întreruperea furnizării apei potabile între orele 09.00-15.00, 20.00-06.00 comuna Unirea, Noșlac, Cisteiu de Mureș, Micoșlaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos.

Din cauza opririi, la reluarea furnizării pot exista depășiri a valorii parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții să folosească apa numai în scop menajer.

Vă informăm că, în cazul în care, ulterior acestui anunț, se constată lipsa de debit și în alte localități din afara celor de mai sus, S.C. APA CTTA. S.A. Alba va anunța acest fapt”, au transmis reprezentanții APA CTTA Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Apă cu ţârâita la robinetele mai multor localități din Alba: APA CTTA raționalizează consumul din cauza caniculei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apă cu ţârâita la robinetele mai multor localități din Alba: APA CTTA raționalizează consumul din cauza caniculei Mai multe localități din Alba vor primi apă cu țârâita după ce APA CTTA Alba a anunțat că raționalizează consumul din cauza caniculei. ”Având în vedere temperaturile foarte ridicate din aceste zile și implicit consumul mare de apă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea