ANUNŢ PUBLICITAR privind procedura de închiriere a unui spaţiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Alba

Direcţia Naţională de Probaţiune, cu sediul în Bucureşti, str. Apolodor, nr. 17, sector 5, demarează procedura de închiriere a unui spaţiu pentru utilizarea ca sediu al Serviciului de Probaţiune Alba.

Documentaţia de atribuire a contractului de închiriere, împreună cu cerinţele tehnice sunt puse la dispoziţia persoanelor interesate de către Direcţia Economică – Compartimentul Achiziţii Publice din cadrul Direcţiei Naţională de Probaţiune, camera 40, etajul 6, între orele 8.30-17.30, persoană de contact -‘ Simona CHIRIŢĂ, telefon 0738.672.628, e-mail: simona.chirita@iust.ro, sau se pot regăsi pe site-ul www.iust.ro. accesând secţiunea Informaţii de interes public/achiziţii publice.

ELIT

Ofertele vor respecta cerinţele tehnice din documentaţia de atribuire.

Criteriul de atribuire al contractului de închiriere este „preţul cel mai scăzut” chirie/lună, aplicat la ofertele care îndeplinesc în totalitate criteriile de selecţie şi/sau calificare şi cerinţele tehnice solicitate.

Mihail David - 2020

Ofertele pot fi depuse până la data de 12.01.2018. ora 10.03, la secretariatul Direcţiei Naţionale de Probaţiune.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...