Antrenorul Adorian Himcinschi a preluat CS Zlatna! Întăriri de la Transalpina Șugag pentru echipa de pe Ampoi

Antrenorul Adorian Himcinschi va fi în sezonul viitor pe banca formației CS Zlatna, în Liga a 4-a, gruparea de pe Ampoi anunțându-se o rivală serioasă pentru Sportul Petrești în lupta pentru promovarea în Liga a 3-a.

De altfel, în prima rundă va fi un adevărat derby, sâmbătă, 25 august, la Petrești, Sportul – CS Zlatna! O mutare spectaculoasă care anunță intenții de accedere în eșalonul terț dinspre echipa ce evoluează pe “Minaur”. Himcinschi a mai activat pe Ampoi acum un deceniu, la Minaur, atât ca antrenor cât și ca jucător, în Liga a IV-a.

Fost principal al Unirii Alba Iulia în turul ediției anterioare din eșalonul terț și apoi implicat la CSM Unirea Alba Iulia, Himcinschi s-a aflat în această vară în discuții avansate cu oficialii Performanței Ighiu, asta în cazul în care echipa ar fi continuat în Liga a 3-a. Formația din Munții Apuseni, pregătită campionatul anterior de Vasile Ursu care a ajuns la CSU Alba Iulia, a reușit și câteva transferuri importante în aceste zile, jucători precum Pojar, Mura, Diaconu, Al. Lăcătuș sau B. Găldean, componenți ediția trecută ai Transalpinei Șugag, liderul de toamnă, echipă desființată între timp!

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...