Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ANM: COD GALBEN de vânt puternic și ploi moderate cantitativ în Alba și alte județe din țară și ninsoare în zona înaltă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică, 1 aprilie, cod galben de intensificări ale vântului, ploi moderate cantitativ în nord-vest și local la munte, lapoviță și ninsoare în zona montană înaltă.

Potrivit meteorologilor, duminică, în intervalul orar 15.00 – 21.00, local în  Banat, Crișana, Transilvania, Oltenia și Maramureș vântul va avea intensificări cu viteze, în general, de 45…55 km/h și temporar 60…65 km/h. La munte, la peste 1500 m altitudine, rafalele vor depăși 80…100 km/h.

Va ploua în regiunile nord-vestice, unde vor continua să se acumuleze cantități de apă de 10…15 l/mp, precum și la munte. Excepție va face zona montană înaltă, unde precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare și se va depune strat nou de zăpadă.

De asemenea, a fost emisă o atenționare meteo cod galben de intensificări susținute ale vântului, în intervalul 01 aprilie, ora 21.00 – 02 aprilie, ora 21.00.

  În intervalul menționat, în cea mai mare parte a zonei de munte,  vântul va avea intensificări cu viteze, în general, de 55…65 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m rafalele vor depăși 80…100 km/h, unde în cursul nopții de duminică spre luni (01/02 aprilie) temporar va ninge, menționează ANM.

În județul Alba, codul este valabil pentru partea de sud și nord-vest.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea