Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Andrei Rațiu, fundașul din Alba, metronom pentru Huesca în La Liga2: 21 de partide consecutive, integralist!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei Rațiu (24 de ani), internațional român originar din comuna Unirea, este metronomul formației SD Huesca din La Liga 2, fundașul dreapta având la activ 21 de partide consecutive ca integralist.

Evoluțiile sala constant bune l-ar putea duce în primul eșalon din Spania în viitorul apropiat, Huesca putând să-l cedeze dacă va primi suma de un milion de euro.

Huesca a remizat în etapa a 28-a din La Liga2, 1-1 (1-1), pe Estadio “El Alcoraz”, cu Granada (al doilea egal consecutiv cu același scor), fiind la al treilea meci fără eșec. “Los azulgranas” au coborât pe poziția a 12-a, cu 36 de puncte, iar în etapa viitoare evoluează în deplasare cu “lanterna roșie”, UD Ibiza (19 puncte), duminică, 26 februarie. Andrei Rațiu a bifat a 27-a prezență în acest campionat, toate ca titular, și totodată a 21-a dispută consecutivă ca integralist (!), având la activ o reușită și două asisst-uri. În actualul campionat Rațiu a absentat un joc, fiind convocat în “tricolor” în Liga Națiunilor, încheind 25 din cele 27 de întâlniri în teren (din cele 2430 de minute a lipsit 56 de minute, substituit în două rânduri)!

Publicația ”Sport Aragon” scrie că că mai multe echipe din La Liga îl monitorizează pe Andrei Rațiu, care ar urma să fie viitorul produs de export al celor de la Huesca. Printre formațiile interesate de fundașul lateral se numără și Villarreal, club care a renunțat în urmă cu doi ani la jucătorul român „Submarinul Galben” și-a păstrat, însă, o clauză de răscumpărare a fundașului. Huesca, echipă la care Rațiu e titular incontestabil, solicită, potrivit sursei citate, un milion de euro pentru transferul internaționalului român, exact cota acestuia de pe Transfermarkt.

Sursa foto: SD Huesca (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea