Rămâi conectat

Curier Județean

Andreea Harabagiu admisă prima la specializarea Comunicații pentru apărare și securitate, cu media de repartiție 9,54

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andreea Harabagiu admisă prima la specializarea Comunicații pentru apărare și securitate, cu media de repartiție 9,54

„Absolventa Andreea Harabagiu a fost admisă prima la specializarea Comunicații pentru apărare și securitate, la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București, cu media de repartiție 9,54, pe locurile alocate pentru colegiile naționale militare. Pentru Andreea această performanță reprezintă o mare bucurie și o mândrie dar în același timp un rezultat așteptat, având în vedere munca depusă pe tot parcursul liceului. La începutul unei noi etape din viață, Andreea recunoaște că liceul a reprezentat locul și timpul în care s-a format ca om.

„Sunt mai mult decât onorată că sunt absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, instituție care mi-a permis să evoluez, care m-a îndemnat să mă autodepășesc pe parcursul celor patru ani de liceu. Astfel, deși rezultatele finale, poziția fruntașă pe care o ocup la specializarea dorită reprezintă o mare bucurie și o mândrie pentru mine, sunt ușor explicabile prin munca depusă pe tot parcursul liceului, a sprijinului cadrelor didactice și militare și a încrederii părinților în deciziile mele.

Sunt totodată recunoscătoare colegilor mei deosebiți pentru fiecare clipă petrecută alături de ei, clipe devenite acum amintiri dintre cele mai frumoase. Așadar persoana care sunt în prezent este rezultatul a tot ceea ce înseamnă colegiul militar din Alba Iulia și sunt convinsă că acest sentiment îl împărtășesc toți absolvenții acestei prestigioase instituții”, a mărturisit Andreea.

Te felicităm Andreea pentru această reușită și îți dorim mult succes în cariera pe care ai ales-o!”, transmit reprezentanții Colegiului Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea