Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 60.000 de lei aplicate de polițiștii din Alba, în ultimele 24 de ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Alba au intervenit la 46 de evenimente, au aplicat 149 de amenzi şi au constatat 20 de  infracţiuni.  Acţiunile pentru creşterea siguranţei cetăţenilor vor continua.

La data de 4 ianuarie a.c., poliţiştii din Alba au intervenit la 46 de evenimente, din care 42 au fost solicitări ale cetăţenilor făcute prin serviciul de urgenţă 112.

Au fost constatate 20 de infracţiuni şi au fost aplicate 149 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 63.965 lei, din care 16 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, 126 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 7 permise de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din care două pentru consum de alcool şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare.

Acţiunile poliţiştilor, în sistem integrat, alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne, dedicate creşterii siguranţei cetăţenilor vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea