Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 5.000 de lei acordate de poliţiştii din Alba într-o singură zi

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Având în vedere că anotimpul cald şi-a intrat cu adevărat în drepturi, iar activitatea rutieră şi civică este tot mai intensificată, poliţiştii din judeţul Alba au sporit acţiunile de prevenire a accidentelor rutiere şi de menţinere a siguranţei civice.

Astfel, ieri poliţişti din mai multe structuri ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba au ieşit pe străzile judeţului pentru a preveni şi a menţine un climat de siguranţă în care sunt implicaţi pietonii. Au fost aplicate 49 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.270 lei, toate pentru nerespectarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice.

12 conducători auto au fost sancţionaţi pentru că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor, angajaţi în traversarea regulamentară a străzii. Acestora le-au fost reţinute permisele de conducere, ca şi sancţiune complementară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea