Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi de peste 37.000 de lei după o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere organizată de Serviciul Rutier Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În data de 7 octombrie a.c., între orele 7.00 – 13.00 și 15.00-21.00, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere produse ca urmare a nerespectării de către conducătorii auto a normelor legale privind depăşirea.

La acţiune au participat, pe lângă poliţiştii Serviciului Rutier, poliţişti de la structurile de poliţie rutieră ale subunităţilor care au fost sprijiniţi de poliţişti de ordine publică.

Cu această ocazie au fost depistaţi şi sancţionaţi contravenţional 209 conducători auto care au încălcat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice, 16 dintre aceştia pentru că s-au angajat în efectuarea de depășiri neregulamentare.

Totodată au fost reţinute 18 permise de conducere, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare şi au fost constatate două infracțiuni regimul rutier.

Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 37.620 lei.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă, cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi meteo şi să acorde o atenţie sporită pietonilor. Depăşirea neregulamentară alături de viteza excesivă sau neadaptată condiţiilor de trafic şi indisciplina pietonilor reprezintă cauze principale ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice”, transite Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea