Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Amenzi de peste 14.000 de lei într-o acţiune preventivă organizată de poliţiştii din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 24/25.01.2014, pe raza municipiului Alba Iulia, poliţiştii au organizat o acţiune în vederea asigurării unui climat de ordine si siguranţă publică, angrenând efective din cadrul poliţiei rutiere, ordine publică, investigaţii criminale, dar şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi.

Au fost legitimate 146 de persoane, controlate 371 de autovehicule şi 17  societăţi comerciale (baruri, unităţi de cazare), fiind constatată o infracţiune de furt calificat.

Au fost aplicate 98 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 14.361 lei, din care 91 fiind la regimul circulaţiei rutiere, 6 la legea 61/1991, restul la alte acte normative. De asemenea s-a luat măsura reţinerii în vederea suspendării a  6 permise de conducere, unul fiind pentru alcool, iar restul de cinci constituind alte abateri la regimul rutier. Au fost retrase şi 3 certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea