Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Amenzi de peste 10.000 de lei, de la DSVSA Alba, în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectorii din cadrul DSVSA Alba cu atribuţii de control au aplicat în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale în conformitate cu H.G. nr. 984/2005, cu modificările şi completările ulterioare un număr de 20 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.320 lei şi au fost aplicate 2 avertismente în conformitate cu O.G. nr. 2/2001, modificată, pentru deficienţele constatate în cele 112 unităţi supuse supravegherii  şi controlului sanitar veterinare din judeţ.

Abaterile de la nerespectarea normelor de igiena şi siguranţă alimentară pentru care au fost aplicate aceste sancţiuni: nerespectarea normelor privind comercializarea produselor alimentare în spaţii neaprobate sanitar veterinar, etichetarea necorespunzătoare a produselor, manipularea produselor alimentare cu încălcarea normelor sanitar veterinare, nerespectarea normelor privind întreţinerea spaţiilor de prelucrare şi depozitarea necorespunzătoare a produselor alimentare, depozitarea ouălor de consum în condiţii necorespunzătoare de temperatură”, precizează reprezentantul DSVSA Alba.

Acţiunile de supraveghere şi control vor continua, pentru verificarea respectării condiţiilor sanitare veterinare din târgurile de animale, pieţele agroalimentare, unităţile de comercializare a produselor alimentare de origine animală (carmangerii, măcelarii, magazine alimentare, supermartketuri etc.) precum şi din unităţile de alimentaţie publică, de tipul restaurantelor, cantinelor, bufetelor etc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea