Rămâi conectat

Actualitate

Amenzi de aproape 6.000 de lei pentru taximetriștii din Alba într-o singură zi. Din 73 controlați, 29 au comis-o

Ziarul Unirea

Publicat

în

73 de taximetre au fost controlate de poliţişti, ieri, 25 ianuarie a.c., în cadrul unei acţiuni de a vizat creşterea siguranţei rutiere. Pentru încălcarea normelor rutiere sau a celor privind transportul de persoane, 29 de taximetrişti fost sancţionaţi contravenţional.

TaxiLa data de 25.01.2016, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Aiud, Cugir, Ocna Mureș și Teiuș au desfăşurat o acţiune ce a avut drept scop verificarea modului în care este respectată, de către taximetrişti, legislaţia în domeniul transportului de persoane precum şi cea privind circulaţia pe drumurile publice.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost controlate 73 de taximetre, iar poliţiştii au constatat 29 de abateri contravenţionale, din care 4 la Legea 38/2003 privind taximetria şi 25 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Unui şofer de taxi i-a fost reţinut permisul de conducere, pentru că s-a angajat într-o depășire neregulamentară.

Valoarea totală a sancţiuni lor aplicate este de 5.780 lei. (V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare 2024: Partidul lui Șoșoacă, aproape să scadă sub pragul electoral

Ziarul Unirea

Publicat

în

Răsturnare spectaculoasă de situație la alegerile europarlamentare 2024: Partidul lui Șoșoacă, aproape să scadă sub pragul electoral Deși ultimele date publicate de BEC, pentru ora 16, arată că S.O.S. România are 5,03% din voturi, partidul Dianei Șoșoacă este foarte aproape să scadă sub pragul electoral, potrivit unor surse oficiale. Citește și: La alegerile europarlamentare, AUR […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea