Rămâi conectat

Actualitate

Ambient Alba Iulia oferă soluții complete pentru locuințe, de la fundație până la finasaje

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ambient, lider al pieţei autohtone de comerţ cu materiale de construcţii, finisaje şi amenajări interioare, a lansat showroom-ul de materiale de construcții Casa Demonstrativă în Centrul Comercial Ambient Alba Iulia, precum și un showroom profesionist de instalații. Evenimentul a avut loc în cadrul Caravanei Aniversare Ambient 20 de ani, în prezența a aproximativ 650 de invitați (furnizori, parteneri, familii clienți, meșteri și angajați).

La opt ani de la înfiinţarea Centrului Comercial Ambient din Alba Iulia, care găzduieşte deja un showroom de finisaje,  Galeria cu Idei și showroom-ul de mobilă Naturlich, o altă soluție inovativă marca Ambient este pusă la dispoziția albaiulienilor. Destinat familiilor care doresc să construiască, showroom-ul Casa Demonstrativă îi ajută pe viitorii proprietari sa vadă și să înțeleagă practic soluțiile corecte de construcție, precum și care sunt recomandările pentru fiecare material de construcție sau finisaje pe componente: stâlpi de structură, zidărie de cărămidă sau BCA, izolație, instalație pentru încălzire, sanitare și electrice, tencuială de interior și exterior, acoperișuri, hornuri și multe altele.
Casa Demonstrativă este de fapt o secțiune într-o casă aflată în proces de construcție, astfel încât fiecare etapă tehnică să fie ușor de identificat și de înțeles.

Prin acest nou concept, lansat anul trecut la Brașov și Cluj-Napoca, iar anul acesta la Târgu Mureș și Baia Mare, Ambient pune la dispoziţia clienţilor produse de calitate şi meşteri bine pregătiţi, dar completează și portofoliul de soluții integrate care au ca scop consilierea familiilor de la începutul şi până la finalul proiectului de renovare sau construcția unei locuințe, pentru a uşura experienţa și eficiența unor astfel de procese complexe.

Valoarea Ambient constă în reușita de a construi parteneriatul client – meșteri – producători, folosind consilierea ca liant. Familiilor din Alba Iulia care aleg să pășească în Casa Demonstrativă le promitem că au făcut cea mai bună alegere, pentru că aici vor găsi o imagine de ansamblu în ceea ce privește construcția unei case, dar și cele mai avantajoase, mai durabile și mai moderne soluții pentru casele lor”, a declarat Ioan Ciolan, Director General Ambient.

Situată în cadrul magazinului Ambient Alba Iulia, Casa Demonstrativă este un showroom cu o suprafață expozițională de 560 metri pătrați, din care 320 metri pătrați sunt în interior, iar 240 metri pătrați în exterior, și  găzduiește ofertele a peste 20 de furnizori. Pe lângă produsele de calitate, meșterii pregătiți și serviciile de consiliere de la începutul până la finalul proiectului de renovare sau construcție a casei, albaiulienii, care vor trece pragul Casei Demonstrative vor mai beneficia și de servicii de consultanță tehnică, transport gratuit, sistem de rate, design 3D ceramică, recomandări meșteri, montaj și service, închirieri scule, colorare vopsele, transport specializat.

Pe lângă Casa Demonstrativă, albaiulienii vor avea parte și de un showroom complet de instalații pentru toți cei care caută soluții integrate pentru proiectul lor. Dimensionarea corectă a instalațiilor de apă și gaz, soluțiile furnizate de energia regenerabilă, gradul de confort termic vizat, toate sunt informații pe care consultații tehnici ai Ambient le vor pune la dispoziție și pe care le vor exemplifica practic cu produsele celor mai renumiți producători.

În cei peste 400 metri pătrați ai showroomului de instalații, albaiulienii vor găsi produsele a peste 100 de furnizori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea