Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Alocare bugetară pentru activităţi culturale, în ultima şedinţă a Consiliului Local Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultima ședință de Consiliu Local Alba Iulia, în formula 2012-2016, consilierii albaiulieni au aprobat două alocări bugetare, la capitolul cultură. Astfel, 5.000 de lei au mers către Asociația Națională a Surzilor – Filiala Alba, pentru organizarea Concursului Național de Pantomimă și Teatru Mimat ”Gest și imaginație”.

Acest gen de manifestări au rolul de a susține persoanele cu dizabilități, respectiv să contribuie la integrarea lor în societate și la crearea unei stări de normalitate și acceptare, inițiativa având un caracter anual și reprezentând un prilej de socializare și integrare pentru membrii ei. De asemenea, 3.000 de lei au fost direcționați către Școala Gimnazială ”Avram Iancu”, în vederea susținerii manifestărilor dedicate zilelor școlii. Suma a fost utilizată pentru tipărirea broșurilor și pliantelor din cadrul Simpozionului Național ”Avram Iancu – model și inspirație”, respectiv pentru organizarea spectacolului ”Star pentru o zi”, ce s-a desfășurat ieri, la Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea