Alin Ignat, prim-vicepreședinte TNL: Ședință istorică a TNL la Chișinău, împreună cu organizația de tineret de la PLDM, PAS și platforma D.A., la 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România

Paul Voicu - Primar 2020

Cu ocazia celebrării a 100 de ani de la unirea României cu Basarabia, Tineretul Național Liberal(TNL) s-a reunit într-o ședință istorică festivă cu Tineretul Partidului Liberal Democrat, Tineretul Partidului Acțiune și Solidaritate și Tineretul Platformei Demnitate și Adevăr din Republica Moldova, la Chișinău. Cele 4 partide au votat o rezoluție intitulată “Frații în veci vor fi frați” prin care s-au angajat să se sprijine reciproc în domenii precum educaţia, cultura, orientarea vocaţională şi profesională.

Participanții la ședință au concluzionat că încrederea și relațiile dintre  România și  Republica Moldova, trebuie abordate constructiv, moderat și echitabil pentru toți locuitorii statelor noastre. “Dacă în urmă cu 100 de ani catalizatorul a fost manifestarea identității românești şi teama de o mare putere asupritoare, astăzi, catalizatorul care trebuie să mulţumească toate părţile, toate etniile, este prosperitatea sub umbrela Uniunii Europene”, se arată în rezoluția semnată de TNL, organizația de tineret a PLDM, P.A.S și platforma D.A.. De asemenea, cei prezenți la discuție au concluzionat că atât tinerii din România, precum și cei din Republica Moldova, trebuie să ia atitudine și să se implice în viața politică și socială, pentru un viitor comun între granițele Uniunii Europene.

ELIT

Ședința comună a celor patru organizații de tineret a fost organizată pentru a sărbători 100 de ani de când Sfatul Țării a votat, la Chișinău, unirea Republicii Democratice Moldovenești (Basarabia) cu România. Președintele TNL, Mara Mareș, face parte din delegația PNL condusă de președintele partidului, Ludovic Orban, care se află în Republica Moldova în perioada 26-27 martie pentru a sărbători 100 de ani de la unirea României cu Basarabia.

Alin Ignat, prim-vicepreședinte al Tineretului Național Liberal

Mihail David - 2020

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

Boss 27 martie 2018 at 17:16

Mars ma cap de bou

Pesedistul 27 martie 2018 at 18:07

Iar copiezi ce spun altii si semnezi in nume propriu tataie? Mare lustruitor esti tu

Vlad 28 martie 2018 at 4:30

O prostie. Trebuiau sa semneze o declaratie comuna prin care sa ceara unire neconditionata si cat mai rapida a Basarabiei cu Romania! Nu baliverne despre colaborari si povesti pe paine.

Vlad Dracul 28 martie 2018 at 8:05

Da de ce ne-am dori asa tare unirea cu saraciile de moldoveni..??? Si asa cred ca nu este in lume o tara mai proasta ca Romania, …..sa le acorzi tu moldovenilor de peste Prut ( in principal studenti dar si alte categorii) mai multe drepturi si facilitati decat propriilor cetateni……. ca sunt fratii nostrii …….prostie 100%,…..

1 28 martie 2018 at 9:35

Pentru cine isi doreste asa mult unirea, le recomand sa faca o scurta vizita in Moldova, mai ales in nordul ei – Bucovina.
Sa vedem dupa aceea daca mai au chef de unire.

ion 29 martie 2018 at 8:01

Dupa voturi, sa tinem in spate alte putori cu ajutor social. Ca noi avem industrie puternica nu ?

pedelistul ...liberal 29 martie 2018 at 17:24

Ti-ai dat foc la valiza Aline ! Sasu` nu vrea unirea !!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...