Alin Ignat, prim-vicepreședinte TNL: România are un ministru al Penalilor, nu al Justiției. Tudorel Toader este o rușine nu doar pentru profesori, ci mai ales pentru studenții de la Drept!

Tineretul Național Liberal consideră că ministrul Justiției, Tudorel Toader, este o rușine și un contraexemplu pentru toți studenții de la Drept din România și trebuie să plece din fruntea ministerului, eventual pentru a deveni copreședinte al PSD împreună cu Liviu Dragnea:

“Linșajul executat la adresa procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, de către ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu este un război împotriva unei singure persoane, ci o execuție a luptei anticorupție. De ieri seară, România nu mai are un ministru al Justiției, ci un ministru al Penalilor și al Corupției. Ne întrebăm ce exemplu le dă Tudorel Toader studenților la Drept din România? Că trebuie să slujească penalii și corupția, nu dreptatea și adevărul? Ministrul Justiției este o rușine în primul rând pentru toți cei care se află pe băncile facultăților de Drept din România și vor să devină avocați, procurori, judecători, profesori sau poate chiar să conducă ministerul Justiției. Tudorel Toader trebuie  plece de la conducerea ministerului, eventual  se instaleze în Kiseleff, acolo unde probabil este considerat eroul anului

“Tineretul Național Liberal condamnă ferm linșajul stalinist executat de Tudorel Toader la adresa luptei anticorupție și îl va susține pe președintele Klaus Iohannis în păstrarea independenței sistemului judiciar. Riscăm să ajungem la România anilor 1990 sau a epocii Stănoiu-Năstase, precum și să ne izolăm țara în Uniunea Europeană. Justiția este epuizată după un an întreg de lupte grele de suprimare a luptei împotriva corupției, iar Europa ne sancționează, pe bună dreptate. Sunt discuții privind condiționarea alocării fondurilor europene de respectarea statului de drept, în timp ce voci grele din politica europeană cer Comisiei Europene să nu ridice MCV și să declanșeze procedura de activare a Articolului 7 în cazul României – suspendarea dreptului de vot în Consiliul UE – dacă vor fi înregistrate noi atacuri asupra justiției. Mai mult ca niciodată este timpul să fim uniți, fermi și să utilizăm toate mijloacele pe care le avem la dispoziție pentru a apăra justiția. Tineretul Național Liberal va fi prezent în stradă, la protestele publice de susținere a independenței justiției”.

Alin Ignat, prim-vicepreședinte al Tineretului Național Liberal

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

17 Comentarii

emanuela 23 februarie 2018 at 15:18

Esti ca toader. Sluga de servici

Toader 23 februarie 2018 at 17:15

Nu te dor genunchii? Ai pupat dosul nasului, acum ai trecut la veceprimari si primar. Nici angajatii tatalui tau de la gavroche nu te suporta, sa nu mai vorbim de albaiulieni

nedumeritul 23 februarie 2018 at 20:32

…unii e atotstiutor, muzicant,comerciant,expert in drept si atitudine partinica, asta este modelul complex al vremii,…

Pechinezul 23 februarie 2018 at 23:06

NU toata lumea e ca tine, manuelooo….

m 24 februarie 2018 at 2:58

nu trebuie sa faci altceva decat sa citesti comentariile anterioare sa-ti dai seama cat e de iubit pupa – p..a asta!!! daca a ajuns crajmarul de dea lectii de drept profesorului e grav! nici profesorul nu mai e, ce era, dar sa ajungi ca nulitate sa-ti dai cu parerea despre un domeniu despre care nu ai cunostinta, cu exceptia unei episodice intalniri indirecte cu un asa zis procuror inseamnca ca traiesti in societatea romaneasca si esti propulsat in fata de mamica. de fapt tu esti, ceea ce esti (cine stie cunoaste) si nimic mai mult !!!!

marius 24 februarie 2018 at 21:56

,, De cade perla în noroi, tot prețioasă-i și de soi, iar prafu-n cer dacă se urcă, la fel ca și-nainte – spurcă.

monarhistu` si..... nu prea 25 februarie 2018 at 16:09

Ignate,la ce etaj ai gatat scoala ?

Marcel Doiț 26 februarie 2018 at 0:27

Bă, tu parcă ai dat șpagă ca să termini Dreptul. Eu așa știu, doar am fost colegi. Ciocu mic, liberal corupt!

gaga 26 februarie 2018 at 18:21

A,acum m-am prins,fiind absolvent de drept,e procuror,in devenire.

leana 26 februarie 2018 at 10:20

Vorbeste UN MUCOS despre justitie. Mai baiete ai trait vremurile anilor 90? Cati ani aveai in 1990 mai trompeta.

nuvadnuaudnuvorbesc 26 februarie 2018 at 15:58

auzi expresie: Tudorel Toader este o rușine nu doar pentru profesori, ci mai ales pentru studenții de la Drept. studenti la drept care in proportie de 50 % nu stiu ce au studiat hahaha. ai grija cand deschizi gura ca pute tare a rahat (rahatel)

USR 26 februarie 2018 at 18:01

Tinere ,ai perfecta dreptate ,dar,doar in Romania,in alta tara civilizata ,nu.La noi,cine este impotriva voastra este penal,dar cum s-au evaporat dosarele flota,CFR,Alro,unde au fost procurorii cand au disparut Tractorul,Autocamioane,combinate siderurgice,Portile de Fier,se darama ,procurorii au fost ocupati sa faca dosare de mi de pagini ,pentru o rapa de pe malul Dunarii.Eu ma tem pentru viitorul copiilor nostri ,cu un politician ca tine.

dolfi 26 februarie 2018 at 19:01

Puiu mamii, tu rudele si prietenii vostri din toate coloraturile politice sunteti toti la fel. Daca Justitia ar fi Justitie ati fi muritori de foame. Da asa, sunteti profitori – bine infipti , bine lipiti de scaune. Intr-o tara normala incompetenta voastra, minciunile si comunicatele fara forma si fara fond ar fi date exemplu in scoli si universitati la ASA NU!

danut 26 februarie 2018 at 19:53

romania are si un presedinte pe nume iohanis penal iar seful liberalilor orban e tot un penal

Aristotelis 26 februarie 2018 at 22:06

Să te manifești public pentru anticorupție ,este democratic, dar hai să fim oameni să raționăm logic… să nu realizezi că cei pe care îi susții au probleme familiare cu justiția ,unul cu 6-4 case, altul cu fratele cercetat într-un dosar dosit…..atunci înseamnă că tu ești înregimentat politic, adică ești partizan ….nu e bine ….”Prietenia între oameni răi devine o comunitate în rele.”

Martha 27 februarie 2018 at 5:26

În țara asta unii trag Hăis ,alții Cea ;toți „o apa si un pamant” !

Blandul Ben 27 februarie 2018 at 21:02

,,Cu cat te placi si te respecti mai mult, cu atat placi si respecti mai mult alti oameni.Cu cat te accepti mai mult asa cum esti, cu atat ii vei accepta si pe ceilalti exact asa cum sunt ei” Voi cei cu comentariile anterioare, cum stati ?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...