Rămâi conectat

Curier Județean

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 în ALBA – Independentul Cornel Comșa a votat pentru “sfârșitul umilințelor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Singurul parlamentar independent din judeţul Alba, ales în 2012 pe listele PP-DD, a votat astăzi pentru „sfârşitul umilinţelor pentru instituţiile statului, pentru Constitutie şi pentru români”.

cornel comsaAstăzi am votat împreună cu întreaga familie cu bucuria de a nu-l mai avea pe buletinul de vot pe Băsescu! Această calamitate socială si politiă  întinsă pe zece ani din viața noastră se sfârşeşte jenant, așa cum a și început. Au fost zece ani de umilinte pentru institutiile statului, pentru Constitutie si pentru romani. Au fost zece ani de ură, dezbinare, securisti, arestări televizate, procurori şi urmăriri penale pe blat politic. 

În ultimii ani România nu a avut Președinte, a avut un primitiv lipsit de orice calităţi, un mutant securist care a sucombat România în ura față de semeni si dezbinare.

Trag astăzi aer în piept, cu speranta că în maxim trei săptămâni nu voi mai fi intoxicat cu prezenţa publică acestui starv politic.

‎Şi mai sper ca marionetele lui, aflate azi încă pe buletinul de vot, se vor duce după el în neființă politică şi uitare. Asa să ne ajute Dumnezeu!”, a  declarat deputatul independent de Alba, după ieșirea de la vot.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia, printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România: Pe ce loc se situează Parcul dendrologic „Dr. Ion Vlad” din Alba Iulia se situează printre cele mai bine cotate parcuri dendrologice din România, fiind al 6-lea cel mai frumos parc dendrologic din țară. Luna aprilie este momentul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea