Rămâi conectat

Politică Administrație

Alegeri parlamentare în Alba – averile candidaților din Colegiul nr.2 Deputați Sebeș – Blaj

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Alegeri parlamentare în Alba – averile candidaților din Colegiul nr.2 Deputați Sebeș – Blaj

Data alegerilor parlamentare se apropie cu pași repezi iar până la debutul campaniei electorale mai sunt doar câteva zile, deși ”gurile rele” ar spune că unii dintre candidați au ”furat startul” și au ieșit deja cu declarații și promisiuni.

Pe lângă programele electorale cu care fiecare aspirant la un fotoliu de senator sau deputat va ieși să convingă electoratul să-i dea votul, considerăm că și situaţia materială a celor ce vor să reprezinte un colegiu din județ poate fi unul dintre criteriile luate în considerare de alegători. De aceea vă prezentăm mai jos averile candidaților din Colegiul de Deputați nr.2 (Sebeș-Blaj), așa cum rezultă din cele mai recente declarații de avere.

*Clement Negruț (ARD), în prezent deputat în Parlamentul României, deține împreună cu familia 402 mp de teren și două case (una construită în anul 2008, de 177 mp și alta de 111 mp, moștenită) în comuna Ciugud; are un autoturism Renault fabricat în 2004; nu are depozite bancare însă are un credit de 112.000 de euro, scadent în 2039. În ultimul an a obținut venituri personale de 60.456 de lei, din indemnizaţia de parlamentar şi de 783 lei din plata cu ora pentru postul de lector la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

*Ovidiu Jidveian (USL), în prezent consilier local în CL Alba Iulia, este avocat și asociat în firmele SC Piatra Viorel şi SC Pietra d’Oro, membru în Consiliul de administraţie al Composesoratului Urbarial Ampelum Zlatna şi membru al Centrului de Mediere Alba. Deţine 541 mp de teren în Alba Iulia, o casă şi un apartament în Alba Iulia (moştenite în 2011) şi un depozit bancar de 150.000 de lei. În ultimul an a obţinut venituri de 41.276 de lei din asistenţă juridică în cadrul cabinetului de avocatură al familiei.

*Radu Roncea (PP-DD): este asociat la SC Ron Proton Production SRL, SC Direcția Comercială Română și SC Ron Proton cu părți sociale în valoare totală 540 de lei și administrator la primele două firme, însă nu are niciun venit și nici nu deține bunuri imobile sau mobile (soția sa deține un teren de 869 mp în Răhău, cumpărat înanul 2003). De asemenea, singurul venit din ultimul an, consemnat în declarația de avere, este suma de 2.016 lei (totalul alocațiilor primite de cei 4 copii).

*Daniel Szabo (UDMR), este profesor la Școala cu cls. I-VIII din Lopadea Nouă și administrator la SC Gumi Impex SRL. Deține un teren intravilan de 1.020 în Lopadea Nouă (moștenire) și un autoturism Volvo S40, fabricat în 2001. Nu are depozite în bănci și nici credite iar veniturile personale din ultimul an sunt în valoare totală de 12.400 de lei (din salariul de profesor).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea